Blogga? Bra eller dåligt?

Varför bloggar man egentligen? Jo.. det finns klart olika orsaker till varför man gör det.
Det finns bloggerskor som bloggar enbarnt för att dem tycker det är kul och vill skriva om t.ex. mode, skriva om hur deras dagar har varit etc.
Jag själv tycker inte det är vidare kul, jag gör det bara för att jag "måste" haha, under skoltiden såattsäga, annars skulle jag nog inte gjort det själv just nu iallafall. Men jag tycker dock det är roligt att läsa andras bloggar då dem skriver intressanta saker, jag har ett par bloggar som jag går in på dagligen och läser, när jag har tid över.
När det gäller under skolan då vi måste blogga lite då och då, känns det ok. Då man får skriva av sig och uttrycka sina egna åsikter etc. Det skulle klart funka om vi fortsatte att blogga vidare, om man själv tycker det är intressant som man ska blogga om, dock inte för mycket då det kan vara jobbigt om man får för mycket att skriva om.

Det finns många bloggar som tjänar tusentals med pengar på det dem gör, vilket är bra för deras del. Dem började med bloggandet eftersom dem tyckte det verkade vara en kul grej och skriva vad dem gjorde under dagarna osv.
Om man själv tycker det är kul är det klart man ska fortsätta varesig man tjänar pengar eller ej. Det kan vara intressant för vännerna, familjen etc. att kunna läsa vad deras kompis gör eller vad dottern/sonen gör, om man t.ex. inte bor hemma osv. då man kan följa deras vardag och hur dem lever.


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0